NU E GENUL MEU, POARTĂ TRICOURI MULATE

Bărbaţii nu sînt cu nimic mai buni decît pantofii de care se împiedică tot timpul prin casă. Cu cît sînt mai cool, cu atît te rănesc mai mult.

Într-o clipă de neatenţie din partea ta îşi tocesc tocurile în toate găurile care le ies în cale şi abia cînd se uzează fac un bot trist de parcă ar rămîne toata viaţa la picioarele tale. Dar chiar şi atunci, se găseşte cîte o soră-prietenă-prietena unei prietene pentru care pantofii tăi ponosiţi fac impresie de conduri de cleştar şi uite-aşa rămîi doar cu amintirea calapodului perfect.

Deci să nu se mai mire nimeni cînd ne plîngem că nu avem destule perechi de pantofi, iar cînd avem că nu ştim pe care să-i alegem. Singurul truc dacă vrei să afli cu adevărat ce ţi se potriveşte: probează, probează, probează.

Photobucket

Photobucket

Ce am probat eu în ultima vreme şi compatibilităţile dintre noi via un site despre zodii:

Sandalele romane Ann Demeulemeester
O relaţie de lungă durată, cu împliniri şi pasiune.
Una dintre calităţile care îl fac atît de potrivit pentru tine este umorul său ciudat, adesea autoironic.
Defectele tale, gelozia şi posesivitatea, sînt considerate calităţi de către el, care este adesea nesigur şi introvertit. Pentru el, aceste defecte demonstrează că iubirea există şi îl fac să se simtă în siguranţă.
E adevărat, nu va putea să înţeleagă niciodată în întregime ce se întîmpla în oceanul de emoţii şi sentimente în care tu te descurci fără probleme, dar va fi atît de extaziat în faţa a ceea ce va înţelege din sufletul tău, încît merită tot efortul.

Photobucket

Black and White Converse
Dacă-ţi place aventura, viaţa pe muchie de cuţit... ai o şansă.
Nu iubeşte demonstrativ, aşa cum vrei tu. Adică nu spune mereu, nu arată mereu, nu îţi dă în fiecare zi porţia de "te iubesc / tu şi numai tu / pînă la moarte tu şi eu".
Voi doi iubiţi la fel de mult şi de puternic, dar definiţiile voastre sînt tare diferite: "mă iubeşti, deci eşti al meu", spui tu; "mă iubeşti, deci mă laşi să mă împlinesc", spune el.
Nu te bosumfla cînd îl vezi că este atît de brutal de sincer. Spre deosebire de tine, care pui bunătatea, sentimentele şi generozitatea pe primul plan, pentru el onestitatea (chiar dacă doare) e mai importantă ca orice.

Photobucket

Photobucket


Limited Edition Pointy Sneakers
Şansele de reuşită pe termen lung sînt cam 50-50.
Abordările lui liniştite şi realiste au în general darul de a te face să vezi lucrurile într-o lumină nouă şi de a te detensiona: ori de cîte ori va fi pus în faţa reacţiilor tale colerice va da din umeri şi va aştepta să treacă furtuna.
Acolo unde tu eşti grăbită, el o ia încet, iar asta se poate dovedi un mare avantaj al relaţiei: are puterea de a-ţi oferi şi stabilitate, şi înţelegere.
Este răbdător, aşa că va asculta tot ce-i povesteşti şi va încerca să înţeleagă cu adevărat ce se petrece în sufletul tău. Chiar dacă uneori nu are aceleaşi gusturi ca şi tine, faptul că veţi putea comunica atît de bine vă face să ajungeţi la un numitor comun aproape întotdeauna.

Photobucket

Photobucket

Adidas Strider
Astrele spun că da şi da şi da.
Sînteţi cei mai emotivi, mai afectuoşi şi mai sentimentali din tot zodiacul. De aceea, o combinatie cu doi astfel de nativi este, în majoritatea cazurilor, o uniune magică, parcă anume făcută pentru a dura.
Sentimentele sale sunt puternice, ca şi ale tale, nevoia lui de a fi înţeles o egalează pe a ta, iar căldura sufletească pe care ţi-o oferă te poate face să crezi că ai ajuns în rai. Pe de altă parte, personalitatea ta puternică şi sigură îi oferă acestui nativ nesigur şi instabil exact siguranţa şi reazemul de care are nevoie pentru a se desfăşura şi a fi el însuşi.

Photobucket

Ar fi şi o mică diferenţă între bărbaţi şi pantofi. Pentru pantofi plăteşti de la bun început şi îi ai toată viaţa. Bărbaţii îi cîştigi. Iar cînd încep să coste nu scoţi bani din poşeta Cavalli, ci plătesti direct din portofelul roşu din dreptul buzunarului de la piept.

+ Foto de Cristian Radu 
+ Colier cu suzete dulci de Mara
+ Păr de Diana Ionescu 

9 comments:

 1. Frumoasa metafora de la sfarsitul textului.

  ReplyDelete
 2. i love those shoes <3

  ReplyDelete
 3. dragostea ca o pereche de pantofi.
  bun băiat, dan teodorescu. s-a gândit de mult la asta.

  ReplyDelete
 4. Ha..super cuvinte! Chiar imi place sfarsitul.. si geniale poze! As always.. :D

  ReplyDelete
 5. Unreal! Lumina+you= amazing. Intotdeauna textul e pe masura!:)

  ReplyDelete
 6. pilaf cu mici...

  ReplyDelete
 7. Ahhh, din buzunarul rosu de la piept. Daca trebuie sa umbli acolo, deja pretul e foarte mare. Va trece mult timp, pana sa iti refaci "bugetul".

  ReplyDelete