DISCOTECA ROŞU ŞI NEGRU

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Există oameni simpli care:
iau de Paşte micul dejun în Gara de Nord
scuipă de plăcere
pleznesc pisica peste bot
poftesc carne afumată deşi sînt vegetarieni
mint despre sentimente
poartă DKNY cu Marc by Marc şi Just Cavalli
nu ştiu cîţi bani au în geantă
îşi plîng de milă
aruncă mucuri de ţigări şi gumă de mestecat pe spaţiile verzi
au copii imaginari cu nume de eroi literari
vorbesc numai despre ei
se umplu de vînătăi
îţi zîmbesc singuri în oglindă
nu ştiu ce înseamnă derby
au 40 de kilograme şi un coş
nu mai pot.
Eu sînt unul dintre ei.  

3 comments:

 1. that greenfield tea!

  ReplyDelete
 2. Looks like a Russian kitchen to me.

  ReplyDelete
 3. streamsofbourbon@yahoo.comApril 30, 2011 at 10:43 PM

  Cateva consideratii inactuale:

  1. Eu credeam ca Just Cavalli ar fi trebuit sa se rebranduiasca in Just Cocalarii. Am vazut burti puhave si obraji unsurosi etaland piese din colectia domnului Roberto. E adevarat, ar fi fost naiv din partea mea sa-i vad cu ghete Ann Demeulemeester si blugi Acne. :) Dar, din moment ce tocmai TU porti asa ceva, e clar ca-mi scapa ceva legat fie de rafinamentul marcii RC per se (dar promit sa ma documentez), fie de felul in care trebuie sa percepi critic un obiect de vestimentatie (si aici recunosc ca nu-mi reuseste aproape niciodata o evaluare care sa faca abstractie de accesoriul care este persoana purtatorului acelui brand).

  2. Mai bine nume de eroi literari decat nume de iconuri muzicale. Mai bine Tonio Kroger (din Tonio Kroger) decat Genesis (din PTV). :) By the way, a murit Sabato. L-am iubit foarte. Sad.

  3. Marc. Am un eau de parfum de la MJ (pun intended), primit de la o gagica tres belle, dar si tres messed-up. Am observat ca ma napadesc tot soiul de ghinioane cand ma dau cu el. Si nu ma mai dau. Crezi ca am dat in mintea babelor cu batic in cap si superstitioase?

  4. Nice blog. Nice girl.

  5. Nu prea scriu pe bloguri. Probabil ca nici pe al tau nu scriam daca nu era al tau si tu nu erai misto. Sau imi pareai misto, which is basically the same. Si iata cum am devenit subit superficial, dupa atatea trimiteri la moda, carti, muzicieni, flori, fete si baieti. Cred ca toti avem nevoie si de niscai doze de superficial.

  ReplyDelete