NU GĂSESC NIMIC CARE SĂ-MI PLACĂ

Photobucket


Mi-a scris un comentariu pe 24 februarie, iar în seara asta i-am pus diacritice, îl postez şi îi răspund.

„dresurile alea m-au îmbolnăvit. eşti cea mai mişto tipă pe care am văzut-o vreodată (şi cu care am avut plăcerea să discut online de 2-3 ori). dar problema cu fetele ca tine pentru băieţi ca mine (nu frumoşi, nu inteligenţi, nu şarmanţi, nu idoli de vreun fel) e că este imposibil aproape să îţi facem faţă. tu nu ceri efectiv mai mult, dar o faci fără să vrei prin personalitatea ta inhibatoare. pe scurt, nu cred că există un bărbat sincer, bun şi deştept care să îţi poată face faţă. you demand too much just by trying so hard not to. nu acuz, nu te cunosc şi poate mă înşel, dar asta simt eu cînd te privesc, ascult şi citesc:)”

Dragă Anonimule,

Dresurile cu pătrăţele de la Wolford nu mai pot fi purtate acum pentru că pisoiul meu a făcut pipi pe o grămăjoară de haine de pe mocheta din dressing, printre care erau şi ele. De fapt nu am apucat să le port niciodată în afara ocaziilor în care am pozat.

Horoscopul mă învaţă astăzi „This is a good day to tell someone that you love him. Today it will be easy to let the other person know that you are fond of him and that you are only trying to make the relationship better.„ Şi ar fi un bărbat sincer, bun şi deştept căruia i-aş spune lucrurile astea. Nu e deloc frumos, nici şarmant sau idol de vreun fel. Dimpotrivă. S-ar putea să citească asta şi să se zburlească la mine, aşa că nu o să neg şi că e inteligent:)

Aş da orice ca el să îşi dorească măcar să îmi facă faţă. Toţi cei care citesc blogul meu ştiu totul despre cum arăt şi cum inhib, cum sînt online şi cum (nu) mă străduiesc, dar nimeni nu ştie cum se simte pe viu viaţa din care numai pielea încape în pozele şi în textele de aici.

Nici nu mă gîndesc să te las numai pe tine să mă priveşti, asculţi şi citeşti. Deci alege o dată şi un loc :) True, am caninii însîngeraţi, dar am şi haine drăguţe (dresurile de la Falke pot surclasa cu uşurinţă Wolford dacă îşi pun mintea cu ele). Şi idei de vată de zahăr, deci cred că ar rămîne relativ puţine şanse să fiu your worst date ever.

Cu drag,
iulia    

4 comments:

  1. ... Cand o sa cresc mare vreau sa fiu ca tine!! :)

    ReplyDelete
  2. am primit, in tineretile zbuciumate, comentarii de adorare de la puny intimidated guys (and girls) mult mai hardcore, doar ca eu le vedeam ca o rusine si nu le aratam altora. rusine, pentru ca lasasem oameni incapabili de a ma intelege sa interactioneze cu mine.

    ReplyDelete
  3. First of all, gorgeous photo! Growing up I was so skinny (and tall) that no clothes would ever fit me. I ofcourse saw this as something negative but you look amazing! Life would be so much easier if the knowledge of today would have been present 15 years ago. I hope you will have a great date too!

    ReplyDelete