SPECIILE DE ANIMALE S-AU TRANSFORMAT UNELE ÎN ALTELE

Photobucket


Photobucket

Ce se naşte pe 18 se leapădă de dumnezeu pe 18. Izbucneşte-n rîs. Ajunge să se culce pe o inimă cu puncte negre, fără blog şi fără limite. Inima se sparge. 

Am în permanenţă mirosul consumatorului care şi-a trăit şi consumat şansele.

Mi-a luat o viaţă ca să despodobesc bradul, să mă învîrt în H&M-uri, să sper la gene false, să o iau razna la duş. Mai departe decît să mă îmbrac în 10 minute cu haine purtate o dată şi să nu uit să încui de 2 ori n-am reuşit niciodată nimic. Cu atît mai puţin pantofi cu şnur de 69,9 lei.

Mă plictisesc în viaţa asta şi m-am plictisit de mine, dar nu am de gînd să mă expun nicăieri. La sfîrşit, să mă pot ridica din pat să mă demachiez şi să îmi revin. Pentru că ce se naşte pe 18 se leapadă de dumnezeu pe 18 şi izbucneşte-n rîs. Caută să se culce pe o inimă cu puncte negre, fără blog şi fără limite. Inima se sparge, e adevărat, dar într-o oră e la loc umflată şi bună.

Ce se naşte pe 18 se tratează cu 11, cu C şi cu fie ce-o fi, noi să fim.     

+ foto de Cristian Radu
+ say hi to the sweet Ioa of Fashezine 

3 comments:

 1. o viata cu dimineti imbibate cu miros de cafea, cu miros de ariel cand scoti hainele din masina de spalat, cu reduceri, cu oferte le cora, cu horoscop in fiecare zi, cu bautura multa si moka la zile de nastere....

  ReplyDelete
 2. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f3/Bull_Terrier_white_sitting.jpg

  stunning ressemblance

  ReplyDelete
 3. EMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete