LONG LOVE NU NUMAI CĂ ÎNTÎRZIE EJACULAREA

Photobucket

El iubea o fată care iubea revistele pe hîrtie, mari şi late, cu păr la subraţ şi poze neclare.

M-a întrebat cum mi se pare ideea de a-i face o surpriză lăsîndu-i zilnic în cutia poştală cîte un WAD, Dazed & Confused, Purple Fashion, Acne Paper, S Magazine, Nylon, Pop sau AnOther. I-am spus că nu ştiu despre alte fete, dar că mie serviciile de curierat anonim sub formă de gesturi de dragoste mi-ar face poftă de mentosane sub limbă, nu de fluturaşi în stomac. Nu m-aş fi putut vedea implicată în mai mult decît într-o conversaţie pe chat-ul de facebook cu cineva care alege în fiecare dimineaţă o revistă din vraf, se asigură că are 180 de pagini +, cheamă liftul la 5, doseşte revista sub geacă cît merge cu troleul, coboară la mine în staţie, dibuieşte cutia mea poştală şi se străduieşte să cocoşeze revista şi s-o îndese înăuntru.

M-a iubit şi pe mine o noapte (eu nu eram încă decisă dacă să iubesc revistele, dar eram destul de sigură că aş putea să iubesc ceva mare şi lat, cu păr la subraţ şi care face poze neclare).

De dimineaţă l-am rugat să îmi împrumute o revistă oarecare, pe care eu să nu o fi citit, pînă la următoarea întîlnire. Abia cînd am ajuns acasă şi s-a întîmplat să las revista pe măsuţa de la intrare cu coperta 1 în sus am văzut cum se numea. Ultima dată cînd îl văzusem, cuvîntul LOVE era agăţat de un breloc în Sex and the City the movie. Am întors instantaneu revista cu faţa în jos şi am lăsat-o acolo nemişcată pînă astăzi.  

Astăzi, el chiar face gesturi de dragoste. Pentru o fată care apare în reviste. Şi încă îmi mai cere sfatul, dar e suficient de îndrăgostit încît să nu îl urmeze. 

Mie mi-e încă neclar dacă de brelocul LOVE se agaţă toate florile, cadourile, dimineţile, ploile, declaraţiile. Dar am învăţat că iubirea se poate ascunde în detergentul de vase şi în rezervările online, în oftatul de după „Nu mai pune mîna pe mine acum, te rog”, în bucăţi mici de carton împăturite, în transpiraţie, în dormitul pe nemîncate, în faptul că strîng din dinţi şi stau pe loc cînd e atît de evident că ar trebui sa o iau la fugă cît mă ţin platformele. Pînă şi în fînul ud cu miros de picioare de vacă şi tălpi de adidaşi.     

Destul de uşor de confundat cu alte litere, nu? Poate că nici nu e vorba despre long love, ci doar despre ceva care chinuie şi miroase la fel ca iubirea, dar nu poate nimic mai mult decît să întîrzie ejacularea. Degeaba are toată lumea breloc, pentru că toţi pare că fug de certitudini cînd vine vorba de iubire. 

Eu stau pe loc. Şi nici nu-mi vine chiar în fiecare clipă să strîng din dinţi.

Photobucket

3 comments:

 1. Ador felul in care alegi sa spui lucrurilor pe nume si totusi sa lasi loc de intrebari, deschizand drumul spre o conversatie in doi... Imi place enorm sa-ti citesc scrisul, sa inteleg si sa ma regasesc in ceea ce pare ca traiesti la o intensitate aparte fata de noi toti, ceilalti care avem doar o existenta banala ! Citesc postarile tale, iar mai tarziu in noapte le discut cu iubitul meu, care adora acelasi gen de scriitura, dar doar atunci cand citesc eu si-i prezint mai tarziu un punct de vedere deja format, la rezumatul a ceea ce-l intereseaza...Si da, dragostea, sau iubirea, sau love-ul de cursa lunga,intarzie ejacularea : ))) O recunosc abia dupa 9 ani !!! Bafta multa iti doresc si abia astept sa vad ce urmeaza :*

  ReplyDelete
 2. this 'ere is some piece of badass writing. you've just put the "now bet" in "i know better".

  ReplyDelete
 3. E funny ca raspund tot fete cu un trai banal de parca mai exista doar baieti care se uita la poze :)

  E trist ca tinem pentru noi scrierile si povestile de dragoste de parca daca le scriem, ne pierdem

  ReplyDelete