NU EXISTĂ NICIUN MOTIV PENTRU CARE SĂ NU EXISTE ANIMALE

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Psihoterapeutul meu mi-a demonstrat şi în alte ocazii că sînt dependentă de telefonul mobil, dar pînă astăzi n-am crezut că e posibil. Cînd am tastat a mia oară combinaţia steluţă – unlock mi-a fost clar că are dreptate.

Dar ca orice psihoterapeut are o fire analitică şi nu e cîtuşi de puţin pragmatic. Ei şi ce dacă sînt dependentă de mobil, de televizor şi de alte chestii? Problema e cu totul alta: cum fac eu să clipocească pe ecranul telefonului meu numărul lui? Pentru asta nu s-au inventat psihologi, ci astrologi şi vrăjitori. Întotdeauna am urît horoscopul pentru că te judecă fără să te cunoască. De la magia albă nu văd ce pretenţii aş putea avea, mi se pare destul de evident că am cununiile legate şi drumul de seară înfundat.

De cîte ori îl resuscitez, telefonul clipeşte neapelat şi intră-n comă din nou. Nu ştiu dacă orice se poate repara. Îmi dau şi eu seama că orele petrecute în letargie aşteptînd să mă sune nu se mai întorc vreodată.

N-am considerat că are furie, duritate, hotarîre şi adevăr. Dar seamănă într-un fel cu Quentin T. E un tip dur. Eu sînt nimeni alta decît caroseria unui Dodge Charger din anii`70. Mă face praf după pofta inimii. 

Apoi sună.

Inspir adînc, iar cînd expir simt o durere atît de mare în piept, de parcă o nucă de cocos s-ar plimba liberă de jos în sus prin esofag.

- N-am vrut să te întorc pe dos.

2 comments:

  1. Fetele inteligente traiesc mai intens fiecare emotie...

    ReplyDelete
  2. Si merg la terapeut pe urma :)

    ReplyDelete