LIPSA ACESTEI ÎNCREDERI ÎN SINE POATE ÎNSEMNA SENZAŢIA UNEI LIPSE DE PUTERE

Photobucket

Photobucket Am văzut în multe filme americane cupluri tinere care îşi aşteaptă prietenii în vizită cu un castron mare cu popcorn, napolitane trase în ciocolată, grisine cu brînză şi două ţigări de marijuana. Pentru că nu ţin prea mult la ceremonialul primirii oaspeţilor, îi întîmpină cu o canapea recent împroşcată cu spermă şi tamponată cu un şerveţel de masă.

Dar cînd alţii ar fi escaladat al treilea orgasm, eu abia păşeam timorată în cel de-al doilea atac de panică al serii. Ne pregăteam deja de ore-n şir pentru vizita unei prietene de-ale mele.

Peste 20 de feluri de mîncare stăteau cuibărite în faguri de porţelan. Am copt, am ciopîrţit şi am condimentat toate ingredientele pămîntului pînă am obţinut un număr impresionant de combinaţii, dar în cantităţi minuscule, în buna tradiţie a specialităţilor fusion. El privea stupefiat paranoica desfăşurare de arome, în timp ce eu mă concentram asupra bătăilor inimii. 

Iar inima mea tăcea în faţa creveţilor cu avocado, a pacheţelelor de raţă, a feliilor de sashimi, a conopidei pane. Fără excepţie, toate arătau ca diverse chisturi şi tumori extirpate din mai multe corpuri suferinde.
- Ştii de ce m-am îndrăgostit de tine?
- Pentru că purtam fuste mini din tweed şi ciorapi pînă la genunchi?
- Erai spontană şi dulce. Şi aveai încredere în tine!

Am inspirat şi am expirat lent în scop terapeutic, apoi am montat peste tot prin apartament lumînări parfumate şi uleiuri aromatice. Am desfăcut şerveţelele şi le-am împăturit la loc în formă de boboci de trandafir. Am luat un Xanax. Şi pentru că nu mă simţeam cu nimic mai calmă, cînd am auzit soneria am mai înghiţit încă două pastile.

Deci era clar că rămăsesem spontană. Şi dulce ca sosul de afine amestecat în împrejurări patologice cu bulgăraşi de carne tocată. Dar eu începusem să mă îngrijorez că bărbatul lîngă care mă pregăteam să trăiesc o viaţă întreagă în pragul leşinului avea deplină încredere în el. Aşa că din punctul ăla am făcut cam tot ce mi-a stat în putere să o fac praf.   

1 comment:

  1. Exista insa un oarecare element pornografic in tot acest vacarm de imagine Vestica care corespunde cu provincialismul romanesc (adica pe vremea cand stra-stra-bunicile asteptau curtezanii/flacaii sa vorbeasca cu ei seara la gard, sau ba mai si frece ceva ..... altanul din fata casei adica ..... sau sa se delecteze cu niscai falosu flacaului gadiland anusul ca sa nu riste ca Rabinul satului a doua zi dupa cununie sa urle bezmetic prin sat ca si cand l-ar fi prins Satana de sfarcuri ca: "Valeeeeeeeuuu! Nu am vazut sange pe cearsaf!!! Adonai Eloheinu Melech ha-Olam!!!"
    /Stefan

    ReplyDelete