SĂ IASĂ MAI MULT ÎN SOCIETATE, ÎN LUME, DECÎT SĂ AŞTEPTE CA OAMENII Să VINĂ SPRE EA?

Photobucket

Sînt unele lucruri în viaţă care îl fac super fericit pe bărbatul tău.  

Încetează să mai obsesiv: masaj anticelulitic, epilat interfesier, ojă galbenă, sutien cu clopoţei, sîni de anticoncepţionale, ciulama de ciuperci, sandale-Wang-imposibil-de-scumpe-cică-cumpărate-de-la-miniprix-cu-49-ron.   

Pentru că lucrurile alea n-au nicio legătură cu tine.

Dar nu te opri niciodată din a-i mulţumi că a aruncat gunoiul fix în punga de gunoi, că a ocolit un iepure mort pe şosea sau că a instalat toate canalele sportive şi porno posibile. Iar dacă ai norocul să îi mulţumeşti şi că ţi-a adus zmeură în casoletă de plastic se cheamă că nu te prefaci întotdeauna. Se cheamă că eşti fericită pentru că nu trebuie sa speli vasele.

2 comments:

 1. există de asemenea lucruri in viaţă care te fac fericit doar privindu-le. separaţi - tu eşti o fiinţă superbă, cu nişte trăsături aparte; el este semeţ si un om deosebit.

  împreună, în schimb, radiaţi şi sunteţi frumoşi, dar asta e ceva normal când fericirea este ceva cotidian pentru voi.

  o să continui să vă stalkeresc de cate ori am ocazia :) :) :)

  ReplyDelete
 2. abuzez de anonimatul oferit de blogspot, si din bunadispozitia extinsa dupa ce m-am uitat prin pozele tale - iar si din nou - trebuie sa-ti zic.

  si zic. si spun. totul. nimic si orice. ce trebuie, ce te face sa zambesti, sa radiezi, sa zburzi toata ziua.

  nu am alte intentii, decat de buna dispozitie. si chiar si-asa prefer anonimatul, fiindca din obisnuinta - te judec si prejudec - probabil te-ai uita stramb si n-am vorbi niciodata ^_^

  semnatunciudat

  ReplyDelete