NU ÎI LIPSEŞTE NICI CRONOMETRUL PENTRU ZÎMBET

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Îmi plac blănurile. Într-una din zilele astea, pe scările de la metrou, s-a împăunat un ecologist la jacheta mea, dar ea nu a mai găsit puterea să îi răbufnească în faţă, fiind gata jupuită şi croită. Încă din anii 70.  

Şi părul drept, simplu. Nu îl perii niciodată, îl aranjez cu degetele şi îl răvăşesc în aşternuturi. 

La ASA 90 cel mai mult mi-a plăcut să stau afară pe bordură şi să ma uit la cum sînt încălţaţi oamenii. N-a trecut nimeni pe tocuri o oră sau cît am stat pironită acolo, ma gîndesc că magazinul s-a nimerit să fie într-o zonă cu persoane pe care le dor picioarele. Unii aveau şosete desperecheate sau imprimate cu capete de cerbi, aşa mi-am dat seama că sînt hipsteri şi m-am întrebat de ce îi dor totuşi picioarele, dacă sufletul nu-i doare să se coafeze zilnic.

Dintre toate aparatele foto ale proprietarului cu părul slinos şi barba blănoasă mie cel mai mult mi-au plăcut genţile şi servietele. Tocmai de asta mi-a fost greu să îl înţeleg cînd a încasat bani pe Minolta, dar mi-a dat g.r.a.t.i.s gentuţa mea preferată din tot magazinul.

Aş vrea să îi transmit că gentuţa e bine mersi, nu m-a băgat în seamă niciodată. Minolta, în schimb, face zoom numai pe mine. Ah, şi pentru că tot veni vorba, l-aş ruga să nu se coafeze în nicio circumstanţă, chiar dacă îl ispitesc şosetele cu bufniţe şi brioşele cu unt de arahide atît de răspîndite în ţara lui.

4 comments:

 1. blana si tocurile. esenta vietii *))

  ReplyDelete
 2. Care e sansa sa te vedem intr-un costum national (de preferabil ardelean) intr-un photoshoot? Asa glamorously existentional daramata insa cu pozitivitatea ruralo-balcanica atat de bine cunoscuta. Adica chiar daca trebuie sa iti iei apa din fantana dar macar ai convingerea ca shit will always be shit and will happen, chiar daca cei de la oras nu vad asta si sunt sub iluzia ca vietile lor chiar se schimba cumva. Sexy Braileanca, Porno Craioveanca, Curva Brasoveana, Lady Macbeth Timisoreana, Barely Legal Constanteanca, totul este o iluzie nu numai mediei care le promoveaza (TV, reviste etc.) si o discontinuitate intre ele si oamenii de rand dar chiar la nivel ontologic in falsul socio-pozitivism pe care il promoveaza :)
  /Stefan

  ReplyDelete
 3. i love this fur, may i ask where is from?

  ReplyDelete