UN ALT CÎINE SCĂPĂ DIN CUŞCĂ CU OCHI HALUCINAŢI ŞI MISTUIŢI LĂUNTRIC

Photobucket

Nu aveam nici 18 ani cînd mi-a spus că sînt ca un cancer pentru el şi mi-a dedicat versurile "As I live and breathe/ You have killed me/ Yes I walk around somehow/ But you have killed me/ You have killed me" şi "I scream/ You're nothing/ I don't need you anymore/ You're nothing".

Seara trecută la HBO o femeie cu perucă coafată (eu bănuiesc că era de fapt părul adevărat al actriţei) îi mărturisea prietenei ei că se simte liberă în zilele în care nu face chimioterapie, in timp ce scormonea fericită într-o grămadă de pulovere din caşmir în culori neutre. Astăzi eu mi-am tratat foamea, în singurătate, cu chifteluţe de pui şi salată de pui cu ţelină marca "Bunătăţi". Miroseau a usturoi şi expirau în casolete de plastic. M-am convins că uneori tratamentul e mai periculos decît boala în sine.

Secretul e să strecori fibre de caşmir sau mătase naturală între şedinţele de suferinţă şi cele de tratament cu substanţe periculoase. Să îmbrăţişezi sufletele moarte cu sufletul tare. 

7 comments:

 1. love, i've missed you; more than anything, and more than ever in the subway. you've been quiet, and I felt neglected, not having what to listen to, reading your words in my head

  ReplyDelete
 2. do you like pizza?

  ReplyDelete
 3. mai lasa plansul de mila si pozatul in vesnica nefericita, cainii si animalele padurii, bubele si carpele si negii si cinismul ca e evident ca nu iti face bine si concentreaza-te pe lucrurile bune din viata ta. pe tine si pe cei care conteaza. o sa fii surprinsa. s-ar putea sa te trezesti fericita si sa nu stii cum sa te comporti mai departe.

  ReplyDelete
 4. Double A is for Alcoholics Anonymous.
  Triple A is for many things, including Authentication, Authorization and Accounting.

  ReplyDelete
 5. eu te rog sa continui... mie imi place cum scrii!

  ReplyDelete
 6. e o treaba ca macar iti place Morrisey. Macar atat.

  ReplyDelete