SUB PRIVIREA CUIVA CARE PARCĂ NU VREA, NU DOREŞTE

Photobucket
Aşa arată cea mai pucioasă iradiere a Sodomei şi Gomorei pe dinăuntru. Şi asta numai pentru că a venit iarna în toiul verii, încălecată de un cer care nu seamănă cu nimic din ce am mai văzut pînă acum pe geam. În condiţii termosferice normale, dragostea ar fi adormit de mult îmbrăcată cu pantaloni în carouri şi chiloţi de plajă. M-aş fi culcat şi eu sub pulpele ei, amuţind în fum de cuptor alături de alţi bărbaţi găuriţi şi de femeile care i-au orbit.

Calc intenţionat peste porunci şi nesocotesc toate căile de ieşire, orice numai să piară ultimele zile ale Sodomei şi Gomorei. Dar zilele nu depăşesc ora 10 seara. Tu nu ştiai că pînă nu te transformi în stîlp de sare nu piere dragostea?        

3 comments:

 1. Asta trebuie sa fie una dintre pozele mele favorite ale tale. Este una dintre cele mai fragile, dar in acelasi timp, si din puncte de vedere diferite, puternice, dar mai ales intime.

  ReplyDelete
 2. avertisment de cliseu - ar trebui sa fii geloasa pe ai tai parinti, fiindca tu nu vei avea o fiica atat de misto precum au ei

  ReplyDelete
 3. Am doua intrebari foarte importante pe care ti le adresez:
  1: Tu faci caca?
  2: Ti-ai cumparata vreodata ceva din idm?

  ReplyDelete