UN BĂIAT PE CARE NICI MĂCAR NU ÎL CUNOSC MĂ PROTEJA DE CE ÎI ERA LUI FRICĂ

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Mi-am tot propus, şi rămîne încă un plan, să scriu despre motivele de ceartă facebook related, în cuplu sau între prieteni.  Dar iar sînt îmbrăcată in a designer piece şi nu-mi stă gîndul decît la mine, aşa că scriu ca de obicei doar despre mine, facebook related this time.

Am completat astăzi o informaţie referitoare la relationship status şi am şters-o peste două ore în care aş minţi să spun că nu m-am simţit de 1.75 şi cu nasul mai mic. Am bifat între timp să se afişeze pe profil şi data completă a naşterii mele, cu zi, lună şi an. Cea mai proastă idee, pentru că prima care mi s-a părut că ar trebui păstrată secretă a fost chiar data naşterii şi am şters-o rapid.  Practic toţi cei 1.75 din care eram făcută s-au acoperit cu crevase (nu ştiu ce sînt crevasele, dar dacă sînt creaţia forţei distructive a naturii atunci sînt termenul de comparaţie potrivit pentru ridurile adînci), iar nasul meu micşorat a ajuns încă şi mai mic, înghesuit de negii şi aluniţele bătrîne din jurul lui.

Se pare aşadar că femeile de 28 de ani, o lună şi 18 zile acceptă mai simplu ce li se întîmplă în relaţia cu un bărbat decît cum decurge relaţia cu ele însele. Şi eşti constientă că atunci cînd o împarţi cu altcineva îţi rămîne mai puţin loc în inimă pentru porcii cu capetele tăiate din copilarie, pentru jumări şi pentru libertate, doar că paradoxal o simţi întreagă cînd sînt pe masă două farfurii cu friptură în loc de una. E mai uşor să joci la dublu micul dejun, prînzul şi cina decît să scrii cu unghia pe tencuială cu puterile neajutate nici de taurul, nici de leul, nici de vulturul.

Ştiu că e noaptea în care fetele îşi visează ursitul şi nu vă pot opri să îi aruncaţi măcar o privire zeului Pan, dar eu vă sfătuiesc să insistaţi asupra celei pe care o ţine la braţ. Are farmecul, rimelul şi mocasinii Miu Miu cu care te visezi fericită? Înseamnă că te-ai agăţat de braţul potrivit. Dar dacă te uiţi la tine si te vezi necoafată, speriată şi încălţată sport înseamnă că nu el te va face fericită, aşa că poate totuşi ursiţii nu se visează, se întîmplă. 

+ Pentru cine se întreba: e un halat pufos, superb, John Rocha:)

4 comments:

 1. mult prea bine, prea pe gustul meu. love it!
  c:

  ReplyDelete
 2. incaltata sport :)

  ReplyDelete
 3. a gentleman never asks, a lady never tells. doar 28?

  te straduiesti sa cauti grimase, observ. e si normal, probabil nu vrei sa arati prea bine. ai distrage si mai mult atentia de la text daca ai zambi mai des

  ReplyDelete
 4. Acu' mi-a dat seama, micuta de tine vrea sa fie precum Carrie Bradshaw... Preocupata de moda si toale scumpe, si branduri,adica superficialitate, dar in acelasi timp spirituala, visatoare si inteligenta... O scurta descriere ca la oracol, exact asa cum ti se potriveste.

  ReplyDelete