ÎN CARE FAPTUL DE A AJUNGE LA SERVICI CU PĂRUL ÎN DEZORDINE ÎŢI POATE RUINA CARIERA

Photobucket

Photobucket

PhotobucketI-am spus unui prieten drag care mi-a arătat o copertă mai mare că eu n-am auzit niciodată de Dee-Lite, dar că sigur sînt un fel de Scissor Sisters. Am recunoscut apoi că nu am ascultat nici Scissor Sisters, citisem un articol despre ei în Vogue. În Vogue am citit prima dată şi un interviu cu Margaret Atwood şi am ţinut-o minte, ca pe toate vorbele bătrîneşti bine cusute. Spunea că ea n-a auzit niciodată de Prada, dar ştie foarte bine cine e diavolul. Tot din Vogue am auzit de Vice.

Într-un serial de la televizor un bărbat cu salopetă i-a spus unei fete de pe holul spitalului că nu e adeptul sexului frivol, aşa că nu se fereşte de o relaţie cu ea. Numai că tipul de relaţie despre care promitea el nu se întîmplă ca să te fereşti de sexul frivol, ci ca să iubeşti la nebunie. Cel puţin aşa reiese din Vogue.

Aşa că am cumpărat cu un an în urmă nişte pantaloni wide-leg, cu o croială aflată pe toate listele de disponibilizări de după 1992 şi în culoarea preferată a sezonului primavară vară 2009. I-am scurtat pînă m-am ales cu o pereche de pantaloni cropped foarte largi foarte complicaţi. Şi nu ca să mă feresc de frivolitate, ci ca să îi port la nebunie. 

Aşa mă tot gîndesc să iubesc.

No comments:

Post a Comment