ONE DAY I WILL FEEL

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Sînt lucruri pe care aş vrea să le ştiu despre scriitori, de exemplu dacă le place să scrie pentru cine va citi scrisul sau dacă scriu aşa fiecare pentru el însuşi. N-aş vrea să scriu sub neînţeles.

Mănînc salată de pui slash salată fitness în fiecare zi. Cu toată alimentaţia frugală, sînt furioasă în mod manifest de o vreme încoace. Unii dintre voi ar zice că nu îmi pot păcăli pornirile naturale la nesfîrsit. Dar m-am schimbat mult de atunci. Eu nu mă mai recunosc pe mine însămi. În timp caracterele se ieftinesc, în sensul în care există ieftin şi bun. Nu ştiu cum se face că nu mi-am mai cumpărat nimic de un an, dar mi-am cumpărat tot ce trebuie.

Şi mai ales am primit, chiar de cînd sînt plecată, tot ce mi-am dorit să am: aşternuturi moi ca pielea de om, lumină, suc şi cafea să beau direct din paharele colegelor, muzica pe care sunt în stare să o ascult, un kit pentru narcisism care are oglinda de pe pervaz, ruladă în sertar şi un attached file.

Ieftin şi bun te poate costa uneori mult. În schimbul acestor lucruri eu trebuie să caut în fiecare zi în băncile de imagini vectorii care să ilustreze ceea ce nu se vede cu ochiul liber: “Am o familie bine închegată şi o gospodărie frumoasă, cresc animale, păsări pe care le îngrijim eu şi familia mea. Mă leagă trecutul, mă leagă familia, mă leagă tinerii şi oamenii cu părul nins de vreme şi anii ce au trecut peste cei ce au rămas să poarte pe umerii lor trecutul şi viitorul.”

+ Rochiţeliana 

No comments:

Post a Comment