GANDUL PUBLICA AICI IN EXCLUSIVITATE

I feel sad and overly lonely.

I feel sad and overly lonely, incredibil, dar daca ma pui acum sa scriu, numai cu asta te alegi. Toata ziua buna noaptea fac niste actiuni cu bratele si cu picioarele, intreb ce-mi convine sa aud, opresc ochiul la aragaz daca il gasesc uitat aprins ore in sir, ma invirt si eu de colo-colo, dar n-as acorda prea mare importanta acelor lucruri. Chiar incerc sa nu pierd prea mult timp concentrindu-ma la ce face iulia burtea in afara ei, ci prefer de o mie de ori, aleg dintre toate bogatiile lumii, iubesc mai mult decit orice sa-mi sucesc cuvinte in minte pina nu mai stiu de mine.

In perioada asta scriu in gind cam 3 texte pe zi pentru Dreams Size Zero, de lungimea unui breton scurt fiecare, cite un fragment de sinceritate brutala pentru un eventual roman si continui seria de vise Suntem toti trei publicata pe Liternet. Nu ii deschid niciunuia document word nou, iar in caietul dictando textele nu au loc de liste, proiecte, schite si calcule gresite, si deci ingrasate, toate. Scrisul e pe dinauntru sau n-ar mai fi deloc. Mai razbeste in word cite un enunt simplu in engleza, dar ce sa ma fac cu el decit de ris?!

Intr-un an intreg, mai mult de 12 texte nu cred ca am publicat pe Dreams Size Zero. Mi-e putin rusine ca daca veniti in vizita gasiti animalul negru tot cu coada intre picioare si vreun text scaparator, dar al carui moment s-a stins oricum.

Nu inteleg ce cautati astazi aici, dati fuga pe Fashezine pentru un text in carne si oase! Are si diacritice :) Daca va place ce cititi acolo, va mai astept inapoi, i feel sad and overly lonely.


2 comments:

  1. we all do sometimes, but i think in the end it is just a feeling not a truth.

    ReplyDelete
  2. textul de pe liternet e foarte bun. scrie, nu te opri.

    ReplyDelete